top of page

Uw voordelen: 

  • Het uurtarief dat u voor mijn werk betaalt, is veel lager dan uw eigen uurtarief. De werkzaamheden die ik voor u doe, bespaart u veel tijd en deze tijd kunt u weer besteden aan andere werkzaamheden waarmee u uw onderneming kunt laten groeien. Het is dan dus een win win situatie voor allebei.

  • Veel ondernemers houden niet van bepaalde werkzaamheden die er bij het leiden van een bedrijf horen. Als u denkt aan werk uitbesteden, dan zouden deze taken uitstekend zijn om aan mij over te dragen. Dus alle taken waar u niet van houdt of minder goed in bent, hoeft u niet meer zelf te doen. U bent dan dus alleen bezig met de zaken waar u goed in bent en leuk vindt.

  • U laat uw VA alleen voor u werken als het nodig is. U betaalt dan dus ook alleen de uren die u echt nodig heeft. Als u iemand in dienst heeft, betaalt u elke maand een vast salaris. U betaalt dat dus ook in de rustigere periodes. Als u gebruik maakt van mijn diensten, dan huurt u mij gewoon minder in. U verdient in die periode waarschijnlijk minder, maar u heeft dan dus ook minder kosten.

  • Omdat ik niet bij u in dienst ben, betaalt u geen personeelskosten zoals verzekeringen of pensioen. Al deze zaken (en meer) betaalt u wel als u iemand bij u in dienst heeft.

  • Als ik ziek ben, kost dit u geen geld. Als u iemand in dienst heeft en hij of zij wordt ziek, dan kan dit een grote kostenpost worden. Ook kunt u op den duur te maken krijgen met bijvoorbeeld de wet Poortwachter. Daar zit u als ondernemer toch helemaal niet op te wachten? 

  • Ik zorg voor een eigen werkplek met de benodigde apparatuur.

  • Mocht u toch niet tevreden zijn over de uitvoering van de werkzaamheden, dan zit u niet vast aan mij als uw VA. We kunnen dan gewoon afscheid van elkaar nemen, zonder dat daar consequenties aan zitten.

AdobeStock_338623960
AdobeStock_228268053
AdobeStock_325816529
AdobeStock_126584817
AdobeStock_206176451
bottom of page